Parin viikon loma alkaa olla lopuillaan. Kohti arkea alkaa mielikin jo suuntautua. Loma on ollut ja tullut jälleen tarpeeseen. Se on ollut lepoa kiireen keskellä. Pari viikkoa on itse asiassa tuntunut pitkältä ja mennyt juuri sopivaan tahtiin. Silloin loma on ollut kai sellainen, kun loman pitää ollakin!

Talvi on ollut perin kummallinen nyt joulun jälkeen... Pakkanen ja loputon lumisade vaihtui lämmöksija vesisateeksi. Ehdimme piipahtaa tuossa ilmanalojen (pakkasen ja lauhtumisen) välimaastossa maalla, Pohjanmaalla. Maisemat olivat kuin suoraan satumetsästä : ) Kaunista katseltavaa!

 







Nautimme maalla suunnattomasti sen tuomasta hiljaisuudesta ja rauhasta. Sysimusta yö sai valoaan täysikuusta, joka hohti meille hopeista valoaan toisena  yönä. Kävimme saunassa, paistoimme takassa makkaraa ja kävimme yöllä laskemassa kaikki taivaan kannen tähdet - no, ainakin melkein ; )





Uusi vuosi on alkanut ja edessämme on ovi jo hieman raollaan. Ovi avautuu vähän  kerrallansa. Vuoden lopussa saamme sulkea tuon vanhan oven ja jättää taaksemme kaiken sen, mitä kaikkea olemmekaan saaneet nähdä ja kokea! Niin jäi nytkin vanha vuosi taaksemme ja olemme uuden kynnyksellä - matkalla kohti uusia seikkailuja!




Toiveikasta Uutta Vuotta 2013!!